Social Media & Online Marketing Hulp op maat

Ben jij ondernemer en heb je hulp nodig met jouw social media, je online vindbaarheid en online marketing? Dan ben je bij Mijn Social Media Assistent aan het juiste adres. Wij helpen ondernemers met alles wat komt kijken bij de online marketing van hun producten, diensten of website. Neem gerust even contact met ons op om te sparren naar de vele mogelijkheden. We gaan zeker de manier en werkwijze vinden die het beste bij jou past!

Strategie

Wij helpen ondernemers met het ontwikkelen van complete social media strategie├źn. Welke kanalen moeten worden ingezet, welke boodschap moet worden gepromoot en aan welke doelgroep.

Advertising

Wij helpen ondernemers adverteren op alle social media kanalen zoals Facebook, Instagram, Linkedin en Pinterest. Daarnaast verzorgen wij ook Google ads campagnes.

Content

Heb je ondersteuning nodig in jouw social media of online marketing? Iemand die je veel werk uit handen neemt zoals het maken en plaatsen van de content van je social media kanalen?

Vindbaarheid

Wil je dat jouw website beter vindbaar is in de zoekmachines? Ook daar kunnen wij je mee helpen. We hebben ruime ervaring de laatste SEO technieken en helpen je met jouw content om hoger te ranken op de juiste zoekwoorden.

Over Mijn Social Media Assistent

Mijn social media assistent is een initiatief van Kim de Nooij. De combinatie van ondernemers te helpen met ondernemen en haar passie voor online marketing heeft uiteindelijk gezorgd voor een goed ge-oliede machine die ondernemers helpt met hun social media, online presence en marketing activiteiten. Mijn social media assistent helpt iedere ondernemer die zijn of haar diensten, producten, website of bedrijf online wilt promoten. Van zelfstandig ondernemers tot de mkb bedrijven.

Wij helpen ondernemers met het maken of optimaliseren van hun Facebook pagina, het plaatsen van de juiste content en verzorgen de Facebook advertertenties.
Mooi Instagram profiel? Yes! Mooie content? Yes! De juiste strategie en hulp met adverteren? Yes! Wij helpen je met jouw optimale gebruik van Instagram!
Haal jij al het beste uit Pinterest voor jouw bedrijf? Voor bedrijven met producten halen wij het grootste bereik uit Pinterest. Echt prachtige resultaten!
Natuurlijk mag LinkedIn niet missen in ons lijstje van Social Media kanalen. Gaaf wat je zakelijk allemaal kan bereiken met LinkedIn. Mogen we jou ook helpen?

Copyright ┬ę 2021 Mijn Social Media Assistent