Als we het hebben over de online marketing van een bedrijf, product of een dienst hoort daar onlosmakelijk email marketing bij. Het versturen van nieuwsbrieven en sales emails versterkt nu eenmaal een online marketing strategie.

Waarom email marketing?

Emails verzenden is voor ons allemaal een dagelijkse bezigheid. Dat kunnen we allemaal wel. Maar als je nieuwsbrieven verstuurd aan jouw klantenlijst gaat het toch echt even wat verder dan alleen een email sturen. Het is immers jouw intentie om resultaten te boeken met het verzenden van de nieuwsbrief. Je probeert waarschijnlijk een product of dienst te verkopen of in ieder geval jouw mailing lijst op de hoogte te houden van de activiteiten van jouw bedrijf of webshop. Je hebt een boodschap en wil dat deze de meeste conversie gaat opleveren. Toch?

Succesvolle email marketing, hoe doe je dat?

Hoe maak je nu van jouw mailinglijst een succesvolle marketing funnel zodat jouw emails en nieuwsbrieven de beste resultaten gaan opleveren? Dat start allemaal met een onwijs goede online marketing strategie. Wat is jouw boodschap? Hoe ziet jouw doelgroep eruit? Waarom zijn deze mensen uberhaubt geïnteresseerd in jouw bedrijf, product of dienst? En zo zijn er een tal van vragen die je jezelf moet stellen bij je strategie. Vervolgens ga je een verkoopfunnel bouwen die gebaseerd is op de strategie die je hebt gemaakt. Een groot onderdeel is testen, meten en monitoren. Als je dit allemaal op de juiste manier aanpakt zul je een succesvolle emailmarketing campagne realiseren die je ook werkelijk resultaten gaat opleveren!

Mijn Social Media Assistent helpt jou hier graag mee! Door onze ruime ervaring in het opzetten email marketing strategie├źn en verkoop funnels in o.a. Mailchimp kunnen wij jou helpen met het opzetten van een succesvolle email strategie die de beste resultaten gaat opleveren.

Onze email marketing werkzaamheden bestaan o.a. uit:

  • Realiseren van een email lijst / leadgeneratie
  • Email marketing strategie realiseren
  • Verkoopfunnel realiseren
  • Email content verzorgen
  • Nieuwsbrief templates maken
  • Nieuwsbrief content verzorgen
  • Periodiek versturen email campagnes
  • Meten & monitoren resultaten

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen als het gaat om emailmarketing? Neem dan eens contact op zodat we de mogelijkheden kunnen bekijken voor de doelen die jij voor ogen hebt!

Neem contact op