Social Media Marketing is vrij breed in te zetten. Voor elke ondernemer en bedrijf is er een eigen social media strategie met eigen middelen om de beste resultaten te behalen. Om een duidelijk overzicht te creëren hebben wij onze diensten in 3 categorieën onderverdeeld.

Social Media Begeleiding
Heb je hulp nodig met jouw social media? Iemand die je uitlegt hoe je social media het beste kunt inzetten voor jouw bedrijf, website, product of dienst? Iemand die je uitlegt hoe het werkt en hoe je de beste resultaten behaald? Dan kunnen wij je zeker helpen! In de vorm van begeleiding op maat helpen we jou en je team ( of jou alleen natuurlijk ) wegwijs worden in social media. 
Lees meer

Social Media Management
Wij helpen ondernemers met het ontwikkelen van complete social media strategieën. Welke kanalen moeten worden ingezet, welke boodschap moet worden gepromoot en aan welke doelgroep. Met een uitgebreid stappenplan zetten we zorgvuldig de juiste stappen om de strategie te realiseren. We meten constant de statistieken om de strategie te volgen en te wijzigen waar nodig.
Lees meer

Social Media Ondersteuning

Heb je ondersteuning nodig in jouw social media of online marketing? Iemand die je veel werk uit handen neemt zoals het maken en plaatsen van de content van je social media kanalen?
Lees meer

Webdesign & Optimalisatie (SEO)
Is jouw website aan vernieuwing toe? Wil je een webshop laten bouwen? Of moet jouw website mobile ready gemaakt worden? Ook hiervoor zit je bij ons goed. Wij maken, ontwerpen websites en webshops op maat en werken hierbij met WordPress en SEOshop. Lees meer

Copyright © 2021 Mijn Social Media Assistent