PRIVACYVERKLARING MIJN SOCIAL MEDIA ASSISTENT / CREATIVE INSPIRATIONS

20 mei 2018

Je privacy is voor Mijn Social Media Assistent van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat je gegevens veilig zijn bij ons en dat wij ze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we bij de website https://mijnsocialmediaassistent.nl/ allemaal doen met informatie die we over jou te weten komen.

Als je vragen hebt, of wilt weten wat we precies van jou bijhouden, neem dan contact op met Mijn Social Media Assistent.

Wij respecteren de privacy van bezoekers van de website en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Verwerking van de persoonsgegevens gebeurt op een wijze, die in overeenstemming is met de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens stelt.

DOELEINDEN VAN GEGEVENSVERWERKING

Je persoonsgegevens worden door ons verwerkt voor het aangaan en uitvoeren van onze diensten en het beheren van de daaruit voortvloeiende relaties, met inbegrip het uitvoeren van activiteiten gericht op de vergroting van het klantenbestand. Als je een contact- of aanmeldformulier op de website invult, of ons een e-mail stuurt, dan worden de gegevens die je ons toestuurt bewaard zolang als naar de aard van het formulier of de inhoud van jouw e-mail nodig is voor de volledige beantwoording en afhandeling daarvan.

SOCIAL MEDIA

Op deze site zijn knoppen opgenomen om pagina’s te kunnen promoten of delen op sociale netwerken Facebook, Twitter, Linkedin, Google+, Instagram, Pinterest en Youtube. Deze knoppen worden gerealiseerd door code die wordt aangeleverd door de social media zelf. Lees de privacyverklaring van Facebook, Twitter, Linkedin, Google+, Instagram, Pinterest en Youtube (welke regelmatig kunnen wijzigen) om te zien wat zij met je persoonsgegevens doen.

GOOGLE ANALYTICS & COOKIES

Onze website gebruikt geen Google Analytics en de daarbij behorende cookies.

ANDERE WEBSITES

Op deze website tref je links naar andere websites of naar content van anderen. Hoewel deze websites met zorg zijn geselecteerd, kan Mijn Social Media Assistent daar uiteraard geen verantwoordelijkheid dragen voor de omgang met je persoonsgegevens door deze organisaties. Lees hiervoor het privacystatement, indien aanwezig, van de website die je bezoekt.

CONTACTFORMULIER

Met het contactformulier kun je ons vragen stellen of aanvragen doen. Hiervoor gebruiken wij je telefoonnummer, je naam en je e-mailadres. Dit doen wij op basis van je toestemming. Door op verzenden te klikken geef je ons toestemming om jouw gegevens te gebruiken om je vragen te beantwoorden. Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat je tevreden bent met onze reactie.

BEVEILIGING

Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Om je privacy te beschermen, nemen wij de volgende maatregelen:

Toegang tot persoonsgegevens wordt afgeschermd met een gebruikersnaam en wachtwoord. Wij maken gebruik van beveiligde verbindingen (SSL) waarmee alle informatie tussen jou en onze website wordt afgeschermd wanneer je persoonsgegevens invoert.

BEWAARTERMIJNEN

Persoonsgegevens mogen niet langer bewaard worden dan noodzakelijk is. De bepaling van de bewaartermijn is afhankelijk van het doel waarvoor Mijn Social Media Assistent  de gegevens heeft verzameld en van eventuele wettelijke plichten om gegevens te bewaren.

WIJZIGINGEN IN DEZE PRIVACYVERKLARING

Wanneer onze website wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

INZAGE, WIJZIGEN EN VERWIJDEREN VAN JE GEGEVENS

Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou hebben, kun je altijd contact met ons opnemen via emailadres: kim@mijnsocialmediaassistent.nl

Je hebt de volgende rechten:

  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
  • inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
  • het laten corrigeren van fouten
  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
  • intrekken van toestemming
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik
  • Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

KLACHT INDIENEN

Als je vindt dat wij je niet op de juiste manier helpen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

CONTACTGEGEVENS

Mijn Social Media Assistent ( handelsnaam van Creative Inspirations )

Luttenberg 13
3825 EE Amersfoort
kim@mijnsocialmediaassistent.nl
0630081519