Kim Kardashian is nog steeds een enorme Social Media hit, ondanks – of dankzij- de recente roofoverval. Als nuchtere Nederlanders denken we wel eens dat zo’n succes onbereikbaar is voor ons. Niets is echter minder waar. Lees in 10 eenvoudige stappen hoe je net zo’n Social Media hit kunt worden als Kim.

 

  1. PAP AAN MET BN’ERS

Als je vaak gezien wordt met celebrities gaan mensen denken dat jij ook beroemd bent. Weet jij naar welke sportschool Patty Brard gaat, en welke goede doelen Marijke Helwegen steunt? Zorg dat je ze tegenkomt en bied je diensten aan. Kies wel een beroemdheid uit die veel in de spotlights staat, want anders heb je er nog niets aan. Kim was bijvoorbeeld styliste van Paris Hilton, die plotseling door paparazzi gestalkt werd in verband met een uitgelekte sekstape.

 

  1. WEES FOTOGENIEK

Dit kan je oefenen. Zorg dat je altijd strak in de make-up zit, en werk dit regelmatig bij. Dit geldt ook voor mannen. Op YouTube zijn goede instructies te vinden. Oefen ook voor de spiegel hoe je het gunstigste op een foto staat. Bedenk dat je uniek bent, en dat Nederland op jou zit te wachten!

 

  1. OPEN JE SOCIAL MEDIA ACCOUNTS

Open op elk Social Media kanaal een account en post je selfies elke dag. Beperk je niet, want Social Media wordt tenslotte jouw core business. Koop gerust de eerste volgers, maar nooit meer dan 1 miljoen. Oh, de triomf van Kim toen ze onverwacht Justin Bieber voorbijstreefde op Instagram! https://www.nrc.nl/nieuws/2014/12/19/instagram-verwijdert-nepgebruikers-en-krijgt-woedende-reacties-a1420128

 

  1. MAAK EEN SEKSTAPE

Een goede voorbereiding is het halve werk. Zorg dat je verkering hebt met Jeroen van der Boom of Roxeanne Hazes en laat een sekstape maken. Knoop het liefst een relatie aan met iemand die niet zoveel publieke sympathie geniet, zodat jij later het slachtoffer kunt spelen.

 

  1. SPOT EEN ECHTE BEROEMDHEID

Dit is makkelijk. Brad Pitt ligt in scheiding en heeft een appartement in Amsterdam. Val met je fiets aan zijn voeten zodat hij je wel op moet rapen. Zorg wel dat alles gefilmd wordt, en stuur dan het materiaal op naar AT5 of naar het AD. Als je liever een ander slachtoffer neemt, kan je ook gewoon wachten voor het Amstel Hotel en daar toeslaan. In het Amstel Hotel logeren altijd beroemdheden, en de bewaking is minimaal.

 

  1. LAAT DE SEKSTAPE UITLEKKEN

Smeed het ijzer als het heet is. Drie dagen nadat jij aan Brad Pitt bent gelinkt, zet je de sekstape online.

 

  1. TIJD VOOR HET EERSTE MEDIA OPTREDEN

Telegraaf TV en DWDD willen met jou scoren. Zeg dat je niets over je ex of over Brad wil vertellen,  en bedank al je fans voor hun steun in deze moeilijke tijden. Vraag begrip aan de presentator. Huilen gaat te ver, want dan ruïneer je je make-up.

 

  1. JE SOCIAL MEDIA ACCOUNTS EXPLODEREN

Gelukkig staat je seksfilm nog steeds online. Blijf selfies posten. Je krijgt er elke dag een paar duizend (echte!) volgers bij.

 

  1. PROFILEER JEZELF ALS EXPERT

Nu wordt het tijd om je te profileren als influencer. Wat wil je zijn? Motivator? Relatiecoach?  Trendsetter is de veiligste keuze want als trendsetter hoef je eigenlijk niets anders te doen dan gewoon je unieke zelf zijn. Blijf wel aan je zelfvertrouwen werken. Je moet er wel zelf in geloven!

 

  1. LAAT HET GELD BINNENSTROMEN

Kim Kardashian krijgt 200.000$ voor één tweet. Dat kan jij nu ook makkelijk incasseren. Blijf vooral niet bescheiden. Dat is zo Nederlands. Je hebt er hard voor gewerkt en je hebt het verdiend!

Posted in Fun