Social Media is hot & happening. Dat weten we nu zo onderhand wel. Maar niet alleen privé maar ook zeker zakelijk is het aanwezig zijn in de Social Media kanalen van uiterst belang. Ga maar eens kijken, hoeveel concurrenten van jou er dagelijks of wekelijks nieuwe berichten plaatsen, een nieuwe foto of video uploaden of een win actie er uit gooien. Social Media is op dit moment één van de belangrijkste onderdelen van de promotie van een onderneming.

Maar dacht je nu echt dat de  Hollywoodsterren iedere dag hun eigen content plaatsen? Nee, echt, diegenen die dit allemaal eigenhandig doen zijn op één hand te tellen. Zij besteden dit massaal uit aan Social Media Assistenten. Mensen en bureaus die dit hun helemaal uit handen nemen. Er zullen ook wel mensen zijn die wel zelf berichten schrijven maar dat is dan extra boven op de berichten die hun assistent verzorgen.

Op deze manier zijn ze altijd goed sociaal bezig. Ze zijn aanwezig op de benodigde social netwerken en dus altijd in de spotlight wat hun carrière goed doet! Wat is nu het verschil tussen hun assistenten en “Mijn Social Media Assistent”? Er is maar 1 verschil, en dat zijn de prijzen. Wij richten ons namelijk ook op de kleine ondernemer omdat wij ervan overtuigd zijn dat iedere ondernemer, groot of klein, zich moet kunnen promoten op alle Social Media kanalen. Daarom bieden wij onze diensten aan voor zeer aantrekkelijke tarieven die absoluut de moeite waard zijn voor zelfs zelfstandig ondernemers!

Copyright © 2021 Mijn Social Media Assistent